Sunday 23 August 2009

Fata galbena care rade

O comedie emotionanta despre doi parinti, total nepriceputi la calculatoare, care incearca sa comunice prin Yahoo Messenger cu fiul lor care se afla in America. # Regia Constantin Popescu Jr. # Cu LuminiĊ£a Gheorghiu, Teodor Corban.

Mi-a placut foarte tare filmuletul, inca de asta primvara, cand l-am vazut la NexT. Ma bucur ca l-am gasit intr-un final si pe net.

Vizionare placuta! :)

5 comments:

Radu Jiga said...

care vizionare domnu'... ca filmul e taiat in doua din cauza paginarii... Mai bine pune link-ul unde l-ai gasit... Sar'na!

Radu Jiga said...

hai ca l-am gasit in codul sursa al paginii, adica http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=5985294&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=00ADEF&fullscreen=1

Razvi said...

Nu inteleg ce vrei sa spui tu prin "taiat". Fereastra filmului e disproportionata relativ la pagina si fata de toate celelalte pe care le-am postat pana acum, dar pot sa il vad foarte bine cap-coada si intreg. Nu stiu unde e taierea :)

ducu said...

pai vreau sa zic ca imaginea in sine e mai mare decat lasa layout-ul tau de la bolg sa se vada... prin urmare nu e ok...
Oricum....fain filmuletul... Multam! ;)

Miezu` said...

foarte, foarte tare :)